Om Mølleren Sylvia
Mølleren Sylvia
er en uavhengig matbutikk som selger økologisk og mest mulig kortreist mat, i vårt lokale midt i Oslo. Vi leter opp matvarer fra produsenter som er på lag med naturen og som gjør en innsats for et bærekraftig landbruk.

I våre hyller finner du gårdsegg, stølsoster, smør, surdeigsbrød, høstens epler og grønnsaker, müsli og mye mer. Vi selger også meierivarer fra utvalgte økologiske produsenter, samt grasfôra kjøtt og økologisk kylling. Mølleren Sylvia satser på sesongvarer av ypperlig kvalitet og samarbeider med småbruk og produsenter av lokalmat.

Er du glad i å bake vil du glede deg over vårt utvalg av økologisk urkorn og mer kjente kornslag. Vi kverner korn på vår egen steinmølle i butikken og har fått entusiastiske tilbakemeldinger fra kunder som har bakt brød med nykvernet mel. Vi har også et utvalg siktet og sammalt korn fra norske produsenter.

Mange av varene våre kan kjøpes i løsvekt, så du slipper unødvendig emballasje. Du kan ta med emballasje hjemmefra eller også kjøpe gjenbruksemballasje i butikken.

Butikken er oppkalt etter Mølleren - Sylvia curruca - vår minste sangfugl. Den fikk navnet etter lyden fra vannkvernene gårder hadde i gamle dager. 

Vi setter pris på forslag om gode produsenter av økologiske varer du mener flere bør kjenne til. Nederst på siden kan du registrere deg for nyhetsbrev fra oss om du vil få tips når vi får inn spennende varer. 

Mølleren Sylvia ligger i Hegdehaugsveien 12, midt i Oslo. Det er lett å nå oss med kollektivtransport og det er mulig å parkere i gatene ved butikken.
Nettbutikken vår er sikker og tilbyr betaling med PayPal og kredittkort.

Mølleren Sylvia AS
Org.nr: 915662331
Butikkadresse: Hegdehaugsveien 12

Postadresse: Hegdehaugsveien 14b
0167 Oslo

e-post: landhandel@mollerensylvia.no
Telefon: +47 4825 9970

Takk, fortsett å handle eller gå til handlevognen .

c