Velkommen!

Mølleren Sylvia samarbeider med småskala bønder som har spesialisert seg på økologisk og biodynamisk landbruk. Vi har som mål å presentere mest mulig kortreist sesongmat, i tillegg til utvalget vi har med tørrvarer. Hos oss kan du handle i løsvekt, og ta med din egen emballasje om du vil.

Her kan du også kjøpe surdeigsbrød fra Ille Brød, Martin Fjelds bakeri. Det bakes på ulike urkorn og hveteslag, og er utrolig godt. Theatercaféen sverger til det.
Vi har også bakervarer fra Manuel Chovin – han arbeider også med surdeigsbakst og leverer brød og andre fristelser til oss.

Mølleren Sylvia selger ulike rengjøringsmidler. Alle er laget av naturlige ingredienser, uten allergener og er miljøvennlige.

Er du glad i å bake vil du like steinmøllen vår. Vi har et utvalg hele urkorn og kornslag, som du kan kverne i butikken! Det gir veldig gode resultater når du skal bake. Kornet begynner å tape seg når det kvernes – jo tettere på bakingen kverningen skjer, desto bedre resultat.

Velkommen til Mølleren Sylvia – og tips oss gjerne om du har funnet gode produkter fra bønder som er på lag med Naturen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *